Lexo buzet getoar selimi biography

lexo buzet getoar selimi biography
He is a Kosovo born singer like Rita Ora. Albumi i peste "PIKA PER VESH" ishte albumi me me se paku keng mbrenda por qe tani me nuk diksutohej per suksesin dhe profesionizmin e grupit qe verehet qysh nga emri dhe Fama ku qysh ne start mbrenda nje Jave jane shitur kopje dhe qe vazdhdon e shitet akoma me hitet si "Kalle sonte", "Me merr" bashkpunim me Soni Malaj , "A po don kesh" bashkpunim me Dj Blunt etj. Getoari filloi te merrej me muzik qysh heret ne vitin ku filloi ti inxhizonte kenget i tij te para.

Sleep number replaced the pump.

lexo buzet getoar selimi biography

The new pump does not do this. Some things do come defective.

lexo buzet getoar selimi biography